h

Nieuws uit 2011

30 december 2011

Open brief aan commissarissen Floriade

Geachte heren van der Linden, Schinkelshoek en Vermeend,

Lees verder
22 december 2011

SP wil openheid over hoge beloningen Floriade

De SP in de Provinciale Staten van Limburg wil openheid over de beloningen van top van de Floriade. Aanleiding hiervoor is een notitie van de gemeente Gennep waarin zorgen worden geuit over de hoge beloningen van de directie van de wereldtuinbouwtentoonstelling die in 2012 in Venlo wordt georganiseerd. Het verzoek van de SP aan de directie van de Floriade om openheid van zaken te geven, liep op niks uit. Als het aan de Floriade ligt dan blijft de jaarrekening geheim.

Lees verder
18 december 2011

SP gaat niet akkoord met deal Bleker: "Wij zijn gekke Henkie niet!"

Na een lang debat, is een meerderheid van Provinciale Staten (CDA, PVV en VVD) afgelopen vrijdag akkoord gegaan met de onderhandelingsdeal met Staatssecretaris Bleker. Een deal met zeer ernstige gevolgen voor de ecologische hoofdstructuur (EHS) in Limburg.

Lees verder
17 december 2011

Discussiebijeenkomst Eurocrisis

De Maastrichtse SP organiseert op maandag 19 december een discussiebijeenkomst over de Europese en de economische crisis. Tijdens deze avond zullen SP Europarlementariër Dennis de Jong en SP Statenlid in gesprek gaan met de zaal over Europa en de crisis. De bijeenkomst vindt plaats in de Maastrichtse Bonbonniére (Achter de Comedie 1) en begint om 19.30 uur.

Lees verder
11 december 2011

Station Eijsden weer open

Het station Eijsden vierde in november dit jaar haar 150 jarig bestaan. Een trieste verjaardag omdat er al sinds vijf aar geen trein meer stopte. Vanochtend was er in Eijsden echter een klein feestje. De eerste trein na al die jaren maakte weer een stop op het station, perron 2. Namens de SP was Statenlid Ben Rewinkel aanwezig om de inwoners van Eijsden te feliciteren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier