h

Nieuws uit 2007

28 december 2007

SP feliciteert Ottersum

De SP-fractie in Provinciale Staten van Limburg feliciteert de inwoners van Ottersum met de terugkomst van het zebrapad aan de N291. Afgelopen zomer pleitte de Limburgse SP voor een veilige oversteekplaats voor voetgangers aan die weg.

Lees verder
27 december 2007

Meer controle op Raad van Commissarissen LIOF

De SP fractie wil opheldering van Gedeputeerde Staten over hun rol in het akkoord over het salaris van LIOF directeur Verhagen en hoe ze in de toekomst de nieuwe afspraken blijven controleren. Dit naar aanleiding van het bericht van L1 waarin de Minister van Economische Zaken M. Verhoeven geciteerd wordt.

Lees verder
27 december 2007

De varkensflat: binnenkort in Uw achtertuin

Het nieuwe spotje van de Limburgse Statenfractie gaat dit keer over de plannen voor varkensflats in Noord-Limburg.

Lees verder
21 december 2007

SP boos over uitlatingen Driessen

De SP in Provinciale Staten wil opheldering van Gedeputeerde Staten naar aanleiding uitspraken van gedeputeerde Driessen over de gang van zaken rondom een megastal in Grubbenvorst. Tijdens een bijeenkomst van het CDA in Sevenum op 16 december kwalificeerde Driessen de acties van de Grubbenvorster bevolking als 'goedkoop' en 'stemmingmakerij'. De bezwaren van een 50-tal artsen werden weggezet als 'onwetenschappelijk'.

Lees verder
16 december 2007

Gratis openbaar vervoer voor 65 plussers in de parkstad

Vrijdag 14 december jongsleden is er in de vergadering van Provinciale Staten besloten om het experiment in Parkstad van gratis openbaar vervoer voor 65 jarigen en ouder met 6 maanden te verlengen. De kosten hiervan worden voor 50% door de provincie betaald.

Lees verder
10 december 2007

Wandeling Sankt Ludwig

Op zondag 16 december zal er een wandeling rondom het door sloop bedreigde rijksmonument Stankt Ludwig plaatsvinden. Klooster Sankt Ludwig is gelegen te Vlodrop Station, midden in het nationaal Natuurpark de Meinweg. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de wandelingen rondom het Klooster St. Ludwig.

Lees verder

Pagina's

U bent hier