h

Nieuws uit 2006

11 december 2006

'Provinciale verkiezingen: Van Ballegooij lijsttrekker SP'

Statenlid Felix van Ballegooij is de lijsttrekker van de SP bij de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Lees verder
6 december 2006

SP scoort goed in Noord-Limburg

De SP heeft goed gescoord in Noord-Limburg tijdens de Kamerverkiezingen van 22 november. In Gennep en Bergen boekte de partij een grote winst en kwam in die gemeenten zelfs als tweede partij uit de bus.

Lees verder
11 november 2006

Algemene beschouwingen en begrotingsbehandeling: SP zet fel in op armoedebeleid en openbaar vervoer

Gesproken inbreng van de SP tijdens de algemene beschouwingen en begrotingsbehandeling voor 2007. Uitgesproken door statenlid Edwin Bus op vrijdag 10 november 2006 in de Provinciale Staten.

Lees verder
10 november 2006

Winst Essent naar noodfonds en alternatieve energiebronnen

De SP Limburg wil met ingang van 2007 de winsten van energiebedrijf Essent anders bestemmen. De partij heeft daartoe een voorstel gedaan tijdens de Algemene Beschouwingen bij de begrotingsbehandeling in Provinciale Staten. Beoogd wordt een noodfonds energie in te stellen dat aangewend kan worden voor huishoudens die afgesloten zijn of dreigen afgesloten te worden van energie en water.

Lees verder
30 september 2006

GS neemt initiatief SP ziektekosten pleegzorg over

Tot 1 januari 2006 waren de meeste pleegkinderen verzekerd via een polis van de VGZ. Sinds de invoering van het nieuwe zorgstelsel op 1 januari 2006 blijkt dat een jeugdigen die niet via ouders of pleegouders worden verzekerd door het BJZ Limburg alleen een basisverzekering wordt aangeboden.

Lees verder
25 september 2006

Gedeputeerde Staten: Minder marktwerking in Jeugdzorg

Na fel protest van de SP en de jeugdzorginstellingen heeft Gedeputeerde Staten ervoor gekozen voorzichtiger te gaan experimenteren met marktwerking in de jeugdzorg. Eerder trok de SP herhaaldelijk aan de bel over de voorgestane 3% martkwerking ten opzichte van het totale budget voor Jeugdzorg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier