h

Nieuwe Fractiemedewerker stelt zich voor..

2 januari 2019

Nieuwe Fractiemedewerker stelt zich voor..

Foto: SP

Vanaf 1 januari 2019 is Nico van den Bent werkzaam in de rol van fractieondersteuner bij de Statenfractie van de SP in het Limburgse Gouvernement.

Voor de mensen die hem minder goed kennen of nog helemaal niet zal hij zich zelf hier kort voorstellen:

“Ik ben Nico van den Bent, 52 zomers oud en woonachtig in Weert, vader van twee fantastische dochters van 23 en 20 jaar. In mijn vrije tijd gooi ik af en toe een dobber in het water, waarbij het voor mij niet noodzakelijk is dat er aan de andere kant van te lijntje een vis komt te hangen maar de rust en de natuur daar kan ik dan wel van genieten. Verder ben ik graag onder de mensen en doe ik een poging en mensen te helpen waar nodig. En ben actief lid en Bestuurslid binnen de SP afdeling van Weert

En wat gaat hij doen?

“Vanaf 1 januari mag ik de fractieleden van de Provinciale Staten in Limburg gaan ondersteunen in hun werk. Hen helpen met het doornemen van stukken en de achtergronden daarvan zodat de volksvertegenwoordigers hun standpunten goed kunnen bepalen. Tevens hoop ik in deze functie ook hele goede contacten te gaan krijgen met alle afdelingen in Limburg. En mijn goede voornemen is dan ook om snel contacten te leggen met de Regiovertegenwoordigers en de afdelingsvoorzitters.”

Reacties

Geniet er van Nico. Je gaat dit super doen. Veel succes.

Veul succes Nico!

Reactie toevoegen

U bent hier