h

Leerlingen in debat met provinciale politici

7 maart 2013

Leerlingen in debat met provinciale politici

Leerlingen van het Valuas college in Venlo gaan vanavond in debat met politici uit Provinciale Staten. Aan de orde zijn een aantal thema’s die jongeren aanspreken, zoals de legalisering van softdrugs en de vraag of het downloaden van films van het internet illegaal moet zijn. Ook zijn de jongerenafdelingen van politieke partijen vertegenwoordigd, onder wie Rood.

Fractievoorzitter Daan Prevoo neemt namens de SP deel aan de debatavond. Met het CDA en 50Plus zal hij in debat gaan over de stelling: ‘de teelt en verkoop in softdrugs moet volledig gelegaliseerd worden’. Verder zal Rood met andere jongerenafdelingen discussiëren over de vraag of docenten meer zouden moeten verdienen.

U bent hier