h

SP Statenfractie eist excuses provincie over doorsturen mail

24 september 2008

SP Statenfractie eist excuses provincie over doorsturen mail

De fractie van de SP in Provinciale Staten wil excuses van Gedeputeerde Staten voor de manier waarop de fractie de afgelopen dagen is geïnformeerd over een mogelijk technische fout bij de dienst automatisering. Door deze fout werden mailtjes aan het CDA Statenlid Harry Huijts doorgestuurd naar SP’er Pierre Diederen.

SP Fractievoorzitter Thijs Coppus: “De fractie van de SP heeft de afgelopen dagen een aantal keer geprobeerd om schriftelijke informatie over de gemaakte fout te verkrijgen. Dit is tot op heden niet gelukt. Tegelijkertijd moeten wij constateren dat de fractie van het CDA een schriftelijk excuus, uitleg over de gemaakte fout en een overzicht van het aantal doorgestuurde mailtjes heeft ontvangen. De SP vindt dit zeer kwalijk omdat ze, net zoals het CDA, onbedoeld betrokken is geraakt in deze zaak.”

De SP heeft Gedeputeerde Staten inmiddels om opheldering gevraagd.

U bent hier