h

‘Beter’ is de boodschap

18 februari 2007

‘Beter’ is de boodschap

Rob Janssen staat derde op de kandidatenlijst van de SP voor de Provinciale Statenverkiezingen. De Ottersummer vertelt wat de speerpunten zijn voor de verkiezingen van 7 maart.

Een artikel uit de 'Weekend Krant Gennep' van 9 februari 2007

"Als eerste wil ik opmerken dat ik in de mooiste provincie van het land woon. Maar dat wil niet zeggen dat het niet beter kan met Limburg. Vandaar onze slogan: Een beter Limburg."

"Ik wil me sterk maken voor beter openbaar vervoer. Veolia bakt er nog niet veel van. Het treinverkeer op de Maaslijn tussen Roermond en Nijmegen zegt genoeg. De mensen uit deze regio hebben weliswaar te maken met de stations Boxmeer en Cuijk (die in Brabant liggen), maar er is een taak voor de provincie om goed voor de reizigers in Noord-Limburg te zorgen"

"Zorg en welzijn is ook een belangrijk punt in ons programma, bijvoorbeeld de jeugzorg. Staatssecretaris Ross zei dat de wachtlijsten in de jeugdzorg opgelost zijn. Als dat al zo is, dan wil dat nog niet zeggen dat de provincie achterover moet leunen. Hier moet aandacht voor blijven"

"Ook moet de provincie als aandeelhouder van Essent op haar strepen gaan staan. Het kan niet zo zijn dat de topman van Essent 817.000 euro verdient en dat de prijs voor elektriciteit alleen maar toeneemt.”

Rob Janssen

U bent hier